Lokalavisen Havnefronten 13.-14. juli 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom politikerne ønsker husbåde i Københavns havn, så har By & Havn sendt en række opsigelser til en gruppe husbådejere – så nu er de naturligt nok bekymrede for deres fremtid.

Så har Q-park langt om længe søgt byggetilladelse til et meget omdiskuteret underjordisk parkeringsanlæg ved Dantes Plads – noget beboerne har protesteret indædt og længe imod.

Og så skal Amager Fælled Venner i retten igen – og igen handler det om endnu et forsøg på at stoppe det igangværende byggeri på Amager Fælled.

Alt tyder på, at det skum, som har dannet sig i forbindelse med byggeriet af Lynetteholmen fungerer som en magnet på de stoffer, der i forvejen findes i miljøet. Og når man så måler på skummet, så har det tiltrukket så meget af det, at det er forurenet ud over grænseværdierne. Derfor vil By & Havn fremadrettet vurderer hvordan situationen kan tackles.

Så er metrohegnet på byggepladsen ved Sluseholmen mere end halveret i størrelse, for byggeriet er fremskredent. Det betyder nu ikke, at området er frit tilgængeligt, for et selskabet ejet af Arbejdernes Landsbank skal igang med at bygge på feltet, og har allerede sat et nyt hegn op.

Så kan man benytte sommeren til at tage på guidede ture rundt i byen. Havnefronten har været på en quick-tour hos en række uddannede guider, der har ture rundt i havnefrontens udgivelsesområde.

Og så overgår Havnefronten iøvrigt til at være fuld digital avis engang i efteråret, så husk at læse med på www.havne-fronten.dk

Hele avisen kan du dennegang læse lige her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*