Lokalavisen Havnefronten 6.-7. april 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er afsat penge til at undersøge nye broer over havnen, men der kan gå lang tid før broerne faktisk står klar. Og Sydhavnsmetroen når at åbne lang tid før broerne står klar.

Der skulle komme 500 ungdomsboliger ved Fisketorvet. Men i stedet bliver det “eksklusive lejeboliger” i følge projektfolkene bag. Kommunen bekræfter, at de ikke kan tvinge developerne til at åbne dem som ungdomsboliger sådan som loven er i dag

Cykelbanen Holmen Dirt er endnu engang på dagsordenen hos politikerne. Men der er ingen løsning i udsigte. Alligevel håber flere politikere at det løbende pres åbner for muligheder.

Der er kommet penge til nyt lyskryds på Islands Brygge. Men hvis man tror det står færdigt senere på året, så bliver man skuffet. Maj 2025 lyder buddet fra kommunen, der også gennemgår hvorfor det rent faktisk tager så lang tid at komme i mål.

Og så er der naturvin i lange baner på Teglholmen. Havnefronten har været forbi Roots, der både er vinbutik og vinbar.

Så har Miljøstyrelsen set sig godt og grundigt sure på Amager Fælled Venner og deres indsamling af Stor Vandsalamander. I følge styrelsen er det forbudt og en overtrædelse af artsfredningsbekendtgørelsen. Derfor har styrelsen ikke en – men to gange – over for foreningens advokat kraftigt advaret om ulovlighederne og at det i sidste ende kan føre til politianmeldelse og straf. Amager Fælled Venner nægter at have gjort noget forkert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*