Tag børnene med på Byens Plantetorv i påsken

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Københavns urbane plantemekka, Byens Plantetorv, har netop slået dørene op for endnu en sæson, så der kan skabes forårsliv i byens haver og altaner – noget som mange drømmer om i øjeblikket. Det er nemlig nu, der skal gøres klar til det spirende udeliv. På Byens Plantetorv bliver der tilmed hygget om familiens mindste, da børnene kan udnytte tiden i børnehjørnet, hvor der kan tegnes påskeharer og påskeæg ­­­– eller klippes og klistres gækkebreve.

Påsken står for døren, og det betyder for mange tid med familien. De fleste børnefamilier søger efter gode oplevelser, som de kan dele med børnene i påsken, men en tur til det lokale plantecenter er ikke altid øverst på børnenes liste. Det kan dog være en nødvendighed, når rammerne skal skabes for et spirende forårs- og sommerliv. Hos Byens Plantetorv finder du sæsonaktuelle planter til haven og altanen, så du kan få plantet i tide og gjort haven eller altanen grøn til udesæsonen. Her kan du desuden få rådgivning til, hvordan planterne skal passes og plejes, hvis de grønne fingre ikke sidder der af sig selv. Det skal nemlig være nemt at bo grønt i byen, mener Pernille Francke, der står bag Byens Plantetorv, der også byder på et planteværksted, hvor du kan få gjort dine krukker klar. Hun mener, at der skal være plads til børnene, så de kan være en del af oplevelsen og tage andel i hjemmets grønne rammer. Derfor er der også på Byens Plantetorv i anledningen af påsken skabt et børnehjørne med en masse kreative materialer – her er der er plads til, at børnene kan hygge sig, og der kan tegnes påskeharer og påskeæg eller klippes og klistres gækkebreve.

”Børn er altid meget velkomne på Byens Plantetorv, og vi håber at se rigtig mange til påskehygge, hvor der er gratis saftevand til alle børnene. De skaber liv og glæde, og det er jo præcis det, som planter også kan – og så synes de fleste børn jo tilmed, at det er sjovt med planter og at tage del i beplantningen og følge med i, hvordan det hele efterfølgende vokser og spirer”, siger Pernille Francke.

Byens Plantetorv ligger lige ved siden af street-food området Reffen, der også netop er åbnet, så der er flere gode grunde til at tage en tur forbi Refshaleøen i påsken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*