Politiet efterlyser kun 17-årig for groft overfald foran Christiania

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

Igen trækker Christiania negative overskrifter af sig. Denne gang er det Københavns Politi, der på Twitter efterlyser en kun 17-årig for et i følge politiet “særdeles groft overfald” på en 16-årig, der blev slået gentagende gange og så voldsomt, at vedkommende mistede bevidstheden. Efterfølgende fortsatte overfaldet og den 16-årige med også frarøvet ejendele.

Vi ved hjem du er

Politiet kender identiteten på den 17-årige og har i forvejen to andre – en 16-årig og en 20-årig, der deltog i det grove røveri – anholdt og fængslet.

Det var den 2. juli tidlig morgen, at den 16-årig dreng blev overfaldet af tre jævnaldrende, da han var på vej ind på Christiania fra Bådsmandsstræde/Prinsessegade.

”Det er et særdeles brutalt overfald. Vores efterforskning viser, at den forurettede og de formodede gerningsmænd har en form for tidligere relation, men vi kan ikke gå i detaljer omkring dette på nuværende tidspunkt,” siger politikommissær Martin Christensen fra Københavns Politi.

To andre anholdt

To af de formodede gerningsmænd er blevet anholdt og sidder nu varetægtsfængslet, mens den tredje fortsat er på fri fod. De to anholdte er hhv. 16 og 20 år, mens den tredje formodede gerningsmand, som politiet nu søger, er 17 år.

”Jeg vil på det kraftigste opfordre ham til at melde sig selv, da vi godt ved, hvem han er og lige nu leder efter ham,” siger Martin Christensen.

Mødereferater fra en lang række interne møder på Christiania tidligere på året afslører en voldsom frustration over vold, overfald, bevæbnede vagter og skjulte våben som følge af Pusher Street.

Efter særdeles groft overfald: Meld dig selv | Nyheder | Københavns Politi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*