Vil have lov til at bruge Nyholms idrætshal og boldbaner

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I dag er det kun Forsvaret, der har adgang til idrætshallen og boldbanerne på Nyholm. Men det ønsker Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune at lave om på hurtigst muligt.

Derfor har et enigt udvalg besluttet, at embedsmændene i Kultur- og Fritidsforvaltningen skal gå i dialog med Forsvaret om brugen af faciliteterne.

Forslaget, der er stillet af den konservative Karina Bergmann, betoner, at det kun er når forsvaret ikke bruger faciliteterne, at det skal være muligt for borgene at få adgang til at bruge dem.

Inden man kan begynde at uddele tider til foreninger og offentligheden i øvrigt, skal der være en dialog med Forsvaret, som i forvejen står til at rømme Nyholm inden for en kort årrække. Københavns Kommune har allerede gang i planlægningen af, hvad Nyholm skal bruges til.

Det er dog fortsat Forsvaret, der ejer Nyholm, og Staten har endnu ikke lagt sig endeligt fast på en salgsproces. Det er dog aftalt i et forsvarsforlig, at Nyholm skal sælges, og at provenuet skal retur til Forsvaret.

Det er Christianshavn Lokaludvalg, der har rettet henvendelse til Karina Bergmann og de øvrige politikere om brugen af idrætshallen og boldbanerne på Nyholm.

Abo

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*