A-House åbner dørene og inviterer til koncert i Open House Copenhagen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Anders Bo Petersen

Til marts slår A-House dørene op for alle med billet i forbindelse med festivalen Open House Copenhagen, der markerer København som verdens arkitekturhovedstad i 2023.

.

UNESCO har udpeget København som verdens arkitekturhovedstad i 2023. I den forbindelse byder over 50 steder i København nysgerrige besøgende indenfor. Et af stederne er ikoniske A-House på Islands Brygge. Det sker den 25. marts, når den A-formede bygning markerer den første Open House-festival på dansk jord.

“Kunst og arkitektur har været en del af DNA’et i væggene i A-House siden begyndelsen i 1960’erne. Det kommer både til udtryk i bygningens ikoniske arkitektur og i de mange kreative ildsjæle, der gør A-House til noget helt særligt”, siger Natascha Ernstpris, Communications Manager i SF-Management, der driver ejendommen.

A-House er en af Københavns moderne historiske bygninger og blev opført i 1960 af arkitekt Thorvald Dreyer, mens bygningens nuværende udseende kommer fra en ombygning i 2010. Den ombygning blev kåret af Københavns Kommune som årets bedste ombygning og indkasserede A-house en nominering som verdens bedste ombygning på World Architecture Festival.

.

Et fællesskab at dele ud af

Til markeringen vil musikeren Cecilie Noer optræde. Hun har blandt andet lavet musik med Benal og Artigeardit. Ved siden af musikken er hun desuden møbeldesigner og indretningsarkitekt. Der vil være åbent hus hele dagen for alle med billet til Copenhagen Open House samt drikkevarer til alle besøgende, som man kan tage med sig rundt i bygningen.

“Vi håber, at der kommer mange besøgende og ser den bygning, vi er så stolte af. Vi har i A-House et fællesskab blandt beboerne, som vi glæder os til at vise frem. Det vil endnu mere komme til at vise sig, når vores nye gårdhave står klar til august. Den vil være frit tilgængelig for alle i nærområdet, så man kan komme og opleve A-House-følelsen”, siger Natascha Ernstpris.

.

Open House Copenhagen i A-House

Lørdag d. 25. marts kl. 10.00-17.00

Special event kl. 15.00-17.00, hvor der vil blive serveret drinks og snacks.

Cecilie Noer spiller intim koncert 15.30-16.00

Deltagelse kræver en billet til Open House Copenhagen

Læs mere her: https://dac.dk/a-house/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*