Albumaktuel international superstjerne indtager København

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tivolis gæster kan glæde sig til den amerikanske rapper og sanger Macklemore indtager Plænen den 21. juli klokken 22.00 til Fredagsrock. Macklemore har flere end 12,8 milliarder samlede streams til dato, hvilket gør ham til en af de mest succesfulde uafhængige artister nogensinde. Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

.

“I’m gonna pop some tags. only got twenty dollars in my pocket. I’m, I’m, I’m huntin’, lookin’ for a come up. This is fucking awesome,” lyder det i Macklemores humoristiske superhit Thrift Shop fra 2012.

Den multiplatin-sælgende og Grammy-vindende artist har opnået noget så sjældent som kommerciel succes og enorm anmelderros på samme tid. Når den amerikanske hitmager indtager Plænen, vil det være med hits som Can’t Hold Us og selvfølgelig Thrift Shop, som har domineret hitlister verden over i konstellation med produceren Ryan Lewis.

.

Internationale artister i Tivoli

Macklemore taler sig ind i en længere række af internationale hip-hop-artister i Tivoli. Tidligere år har superstjernerne Lil Wayne og Kanye West spillet i forlystelseshaven, og sidste år optrådte den amerikanske rapper 50 Cent til Fredagsrock.

Macklemore har formået at opnå platinstatus som uafhængig hip-hop-artist, uden at være tilknyttet et stort pladeselskab. Efter en periode, hvor han særligt havde arbejdet sammen med produceren Ryan Lewis, vendte superstjernen tilbage til at udgive solomateriale i 2017 med albummet Gemini. I maj spillede den amerikanske sanger og rapper i et tætproppet og udsolgt Store Vega i København.

Inden Macklemore indtager Plænen, kan Tivolis gæster opleve danske Lågsus, der fyrer den af på Plænen til Fredagsrock klokken 19.00.

.

Havefest, fyraftensøl og dj’s inden koncerten

Inden Macklemore og Lågsus går på scenen på Plænen, kan Tivolis gæster traditionen tro nyde fyraftensstemningen til Havefest med stand-up ved Orangeriet og fadøl, quiz og dj’s på Plænen allerede fra klokken 16.00.

Macklemore og Lågsus er blot to af i alt 41 artister og bands, der optræder til Fredagsrock i Tivoli i 2023. Koncerterne den 21. juli bliver to af de mange højdepunkter i sæsonen, der også inkluderer navne som Swan Lee, Hans Philip, Lis Sørensen, Burhan G, Blaue Blume, Drew Sycamore, Emil Kruse og Annika Aakjær, og den 11. august spiller det engelske pop-ikon Rick Astley. Den 28. juli kan Tivolis gæster opleve kongen af dansk pop, Thomas Helmig, der spiller til den efterfølgende Fredagsrock-koncert. Thomas Helmig spiller også i Tivoli den 29. juli til LørdagsHits klokken 21.00. Koncerterne med Thomas Helmig kræver pladsreservation, som to af få koncerter i Tivoli i år.

Fredagsrock lukker og slukker i år den 22. september med Tobias Rahim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*