Amager Fælled sag i retten igen i slutningen af september

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom byggeriet på Amager Fælled er i fuld gang, så møder Amager Fælled Venner alligevel op i Københavns Byret efter igen og igen at have tabt det juridiske slag. Denne gang gælder det en sag mod det ankenævn, som foreningen mener har svigtet.

.

Den 27. september starter i Københavns Byret den retssag, som Amager Fælleds Venner har anlagt mod Miljø- og Fødevareklagenævnet samt Planklagenævnet. Her vil borgergruppens advokater argumentere for, at miljøvurderingen og lokalplanen for det planlagte byggeri på Amager Fælled er i strid med reglerne og ugyldige.

“Det er dybt uansvarligt af Fælledby, at de er gået i gang med at bygge i den her situation med en kommende retssag. Vi har store forventninger til, at byretten giver vores advokater ret og stopper det igangværende byggeri. Der er stadig håb for, at vi kan stoppe byggeriet og få genoprettet naturen”, siger Ulla Rosenvold, talsperson for Amager Fælleds Venner i en pressemeddelelse.

“Byggeplanerne på Amager Fælled er helt ude af trit med den virkelighed, vi står i, med en alarmerende biodiversitets- og klimakrise”, siger Ulla Rosenvold.

Foreningen har også arrangeret endnu en “folkering” for at markerer utilfredsheden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*