Hong Kong filmfestival gæster Fisketorvet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Fisketorvet danner rammen om dette års filmfestival “Making Waves” fra Hong Kong besøger København på dets europæiske tur. Det bliver i dagene 15.-17. september.

.

Det er anden gang at film festivalen ligger vejen forbi København. Tidligere har det været med det noget mindre Cinemateket som stedet, hvor filmene blev vist. I år er det så Cinemaxx på Fisketorvet, der danner rammen om de Hong Kong kinesiske film.

Der er både komedie, drama og action på programmet og som noget nyt, så har

De seks særligt udvalgte film, der udgør programmet, repræsenterer nogle af de bedste fra Hong Kong. Generelt har Hong Kong i årevis haft sit fokus på nye talenter, og en virtuel fotografisk udstilling, som viser fotografernes værker, der hver fortæller en unik historie om Hong Kongs biograf i en ny kunstnerisk dimension og fascination, ledsager filmfestivalen.

.

Mød skuespillerne

Over årene har Hongkongs filmmiljø sat fokus på sociopolitiske spørgsmål med international anerkendelse til følge og endda inspireret til flere genindspilninger.

Som en del af årets indsats for at promovere filmene, deltager en række skuespillere og instruktører på turen, og de er både med til premieren fredag og til fremvisningerne lørdag og søndag, for at svare på publikums spørgsmål.

Man kan i øvrigt købe en fællesbilet til alle film, og den koster kun 100 kroner. Du kan læse mere og få link til billetbestilling på http://makingwaveshk.dk/

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*