Byg, hyg og tyg dig gennem påsken i Dansk Arkitektur Center

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I påskeferien har Dansk Arkitektur Center en mulighed for at lave påskepynt i familieværkstedet eller tag med på en guidet tur i verdens Arkitekturhovedstad, København. Det skriver DAC i en pressemeddelelse.

.

Påsken i DAC byder også på rige muligheder for at udfordre og aktivere familiens byggefærdigheder. Gennem hele påsken kan de mindste eksperimentere med fremtidens byggesten.

Sammen med DACs værter, bygges relieffer af muslingeskaller, der kan leges med mursten og støbes mini-fliser, som kan bruges til påskepynt derhjemme. Der er også fri byggeleg til alle klodsglade sjæle, der kan udforske og bygge københavnsk arkitektur af LEGO® klodser.

.

Bliv guidet gennem Arkitekturhovedstaden

København er i år udnævnt til hele verdens Arkitekturhovedstad. Men hvordan gør en by sig fortjent til den titel? Hvad er de vigtigste kendetegn ved dansk arkitektur? Hvad har tegnet dansk arkitektur siden forrige århundrede?

Det kan man blive klogere på i seneste skud på stammen af guidede ture fra DAC: ’Arkitekturhovedstad: På sporet af dansk arkitektur’. Turen kommer omkring Grundtvig, Jan Gehl og Papirøen.

Man kan læse mere om aktiviteterne på DACs hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*