Cabaret i Tivoli: The House of uhygge

Foto: PR foto / Bjarne Stæhr
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er igen crazy Christmas Cabaret i Tivoli med Vivienne McKees fantastiske hold. Denne gang spreder uhyggen til.

.

Dr. J. Robert Jekyll har etableret sit laboratorium i et fjerntliggende gammelt palæ ved bredden af Loch Ness i Skotland, kaldet The House of Urhart. Han er ved at udvikle et lægemiddel, der bringer menneskers mørke, fordærvede og hemmelige lidenskaber frem i håbet om at vinde Nobelprisen i fysik.
For at betale for vedligeholdelsen af palæet har han lejet en fløj af huset til Gwyneth Honeypot for at bruge som et wellnesscenter for hendes behandlinger, herunder Aura Healing, Qi Gong, Trækrammer og Mud Immersion Therapy. Og så er vi ellers igang med året crazy Christmas Cabaret i Tivoli.

I pressematerialet lover holdet bag, at “The House of Uhygge” vil sende rystelser af frygt og latter, der rasler ned af ryggen på dig. Der er intet som en god SCREEEAM og den refleks af latter, der følger efter den. Så hvis du kan lide at blive rystet og skræmt fra vid og sans, så vil “THE HOUSE OF UHYGGE” give dig en masse at skrige over!

Om det er rigtigt kræver nok et besøg. Køber du biletter – det kan du gøre på Billetlugen eller i Tivoli, så får du hvad Crazy Christmas comedy-teamet kalder “en neglebidende rutsjebanetur gennem den overnaturlige verden af de største ghouls og uhyggeligste monsterkreationer gennem tiderne, med dens potente blanding af sensationelle sange, fjollet slapstick, sexede sirener, tvivlsomme dobbelttalenter og vovede dansenumre blev rørt op i en skrækkelig vælling af et skørt gotisk gysershow”.

Det spiller i Glassalen i Tivoli fra 14. november og året ud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*