Copenhagen Light Festival lakker mod enden

default
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Med mere end 55 lysinstallationer har Copenhagen Light Festival igen sat sit præg på København – også selvom engergikrisen sidst på året fik skruet ned for volumen. Har man ikke nået fordi endnu, så kan man nå det frem til 26. februar – og så fortsætter 13 installationer endda efter festivalen.

.

Københavnerne har i februar igen kunne nyde Copenhagen Light Festival. Værker er placeret langs havnen og i indre by, men også store flotte værker kan ses på Refshaleøens område og i Ørestad fra DR Byen og ud mod Fields. Flotte værker er også sat op på Vestre Kirkegård og i Remiseparken i samarbejde med områdefornyelsen.

Copenhagen Light Festival prøver på denne måde at inkludere større dele af København. I indre by og de andre områder laves der flere ruter på mellem 2 og 9 km. som man kan gå, løbe eller cykle langs med.

.

Samarbejde med Disney

I år har festivalen et ekstraordinært samarbejde med Disneyland Paris i forbindelse med deres 30-års jubilæum, som bliver fejret med vores største interaktive projektion ved Broens Gadekøkken.

Den interaktive lysprojektion er en oplevelse for mennesker i alle aldre. Ved at uploade et billede er det muligt selv at blive en del af det ikoniske Disney-slot. Mellem 17 og 20 er der dans.

Det fulde program og installationerne kan findes på https://copenhagenlightfestival.org/

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*