Danskerne deler deres bedste datingråd: Sådan mestrer du den første date

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tinder, verdens mest populære dating-app, er nu klar men en stærk samling af gode datingråd fra danskere, vi alle “kender”. For datingrejsen har altid budt på gode råd, om du vil det eller ej, men hvilke råd kan man egentligt bruge?

.

Tinder har gjort forarbejdet for dig ved at spørge danskere fra forskellige professioner og livsveje – fra kendte offentlige ansigter til “hverdagsdanskere” – der alle har delt deres aller bedste datingråd. Det er blevet til gode refleksioner til forskellige tilgange til dating, der bunder i lærte lektioner fra det virkelige liv. De ni danskere repræsenterer dig, mig og os alle sammen – og de mange stadier fra gift til single og alt imellem.

Alle rådene har én ting til fælles – de har for øje at søge autentiske relationer. Som set i Tinders The Future of Dating Report er åbenhed, mental velvære, ærlighed og respekt nøglespillere i dagens datinglandskab. Værdibaserede kvaliteter som loyalitet (79%), respekt (78%) og åbenhed (61%) prioriteres altså over udseende (56%)*.

.

De kendte er med

Den unge aktuelle skuespiller, Sylvester Byder, der spiller med i Synkefri, der pt vises i Cinemaxx på Fisketorvet, fremhæver, at det er vigtigt at være åben om sine grænser og behov fra starten af. Terapeut Patricia Jiménez slår fast, at god kommunikation og at være transparent er nøglen i mødet med nye mennesker – ikke kun overfor sin date, men også overfor sig selv.

For Jeanette Lagoni, der er nygift og kendt fra TV-programmet GVFB, er nøglen til en vellykket første date selvtillid og autenticitet. For hende handler det om at vælge et outfit, der udstråler din personlige stil og får dig til at føle dig godt tilpas – og ikke hvad andre måtte forvente, du bør have på. PR-manager Benjamin Rønnow understreger, at vi alt for ofte lader os påvirke af venners meninger uden grund, når vi dater.

Paul C. Brunson, Tinder’s Global Relationship Insights expert, siger: “Denne samling af datingindsigter er alle understøttet af ønsket om at søge autentiske relationer, samtidig med at man forbliver tro mod sig selv. Alle råd understreger at ærlighed og nysgerrighed er de vigtigste ingredienser til at skabe meningsfulde relationer – og så handler datingrejsen lige så meget om personlig vækst som om at ‘finde den eneste ene’.”

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*