Fisketorvet og Føtex spreder igen juleglæde med julepakkedonationer

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Mange danskere og familier kæmper med økonomien, og det kommer særligt til udtryk i juletiden, hvor flere har svært ved at få råd til julemad og gaver. Fisketorvet og Føtex går igen i år sammen om at uddele julehjælp til trængte familier, og populariteten er til at føle på. Da der allerede er sat navn på de oprindelige 350 julepakker, opjusteres antallet til 450. Det skriver parterne i en pressemeddelelse

.

Når butikkerne lukker ned for julesalget den 23. december, er det ikke alle, der har haft økonomien til at købe de fornødne julevarer. I kølvandet på inflationen og de høje energipriser, er mange familier fortsat økonomisk presset, og det kan især mærkes i julen, hvor mange danskere traditionen tro samles til gaver og julemiddage.

I 2022 slog ansøgningerne til julehjælp rekord hos flere organisationer, og igen i år vil Føtex og Fisketorvet gøre deres for, at flere familier kan få en god jul. Derfor opjusterer de deres uddeling fra 350 til 450 julepakker, som er fyldt med madvarer til økonomisk pressede familier.

.

Føtex og shoppingcenter bag initiativ

“Vi er glade for, at Føtex igen i år ville gå sammen om at uddele julepakker til dem, der har allermest brug for en hjælpende hånd i juletiden. Sidste års uddeling viste, at der er et stort behov for en håndsrækning til især de familier, som har brug for en ekstra håndsrækning. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle opjustere antallet af julepakker i år, så endnu flere kan holde jul med dem, de holder af,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos Fisketorvet.

Ansøgningen lukker den 21. december og julepakkerne bliver uddelt den 24. december hos Fisketorvet mellem kl. 10-12.

.

Kærlighed i pakkeform skal give håb

Fisketorvet og Føtex ønsker at give de mest udsatte danskere muligheden for at skabe et julebord, så de kan samles med deres familie og nyde et godt måltid sammen.

“Julepakkerne vil ikke kunne skabe et fuldkomment julebord, men vil være fyldt med masser af overskudsvarer, der kan være med til at skabe det gode julebord og den lækre julemad. Samtidig fylder vi også julepakkerne med fødevarer, som ikke kan holde sig til den anden side af juledagene. Når vi har chancen for at gøre en forskel med vores overskudsvarer, ser vi det som en oplagt mulighed, som vi bør gribe. Og samtidig med at vi hjælper familier, der står over for en udfordrende juletid, er vi med til at reducere madspild,” siger Jimmy Andersen, varehuschef i Føtex på Fisketorvet.

Føtex og Fisketorvet har besluttet, at man skal ansøge om julehjælpen, så familier ikke kommer forgæves efter julepakkerne.

.

Sådan ansøger du

● Julehjælpen er for alle, der er presset på økonomien

● Samlet doneres 450 julepakker

● Man skal ansøge om hjælpen her: https://www.westfield.com/denmark/fisketorvet/julepakken

● Ansøgningen lukker den 21. december

.

Julepakkerne bliver uddelt hos Fisketorvet den 24. december mellem kl. 10-12. Se mere her: https://www.westfield.com/denmark/fisketorvet/julepakken

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*