Forbyd seksualiserede dragshows for børn i Københavns Kommune

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Finn Rudaizky & Mitchel Vestergaard,
Dansk Folkeparti

På fredag løber det kommunale arrangement ”Dragunderholdning i børnehøjde” på Frederiksberg Hovedbibliotek. Kommunen vil altså tilsyneladende fejre børnenes kulturnat ved at inviterer børn helt ned til 6-års-alderen til dragqueen-show.

I en tid med alt for meget mistrivsel især blandt unge, er det dybt kritisabelt, at kommunen – gennem en række arbitrære antropologiske og sociologiske kønsdefinitioner – bidrager til at forvirre børn yderligere. Kommunen bør holde sig fra at føre identitetspolitik, og stoppe med at spændetrøjeiklæde forsvarsløse børn. Børn skal have lov til at være børn, og det er i sandhed en alt for stor opgave at lade 6-årige børn forholde sig til sit eget køn i en alder, hvor børn ikke engang er i stand til at bestemme deres egen sengetid.

Det bør være forældrenes, dels skolens, opgave at oplyse og lære børn om køn. Men man skal begribeligvis ikke lade børn at lyve – heller ikke om køn, hvorfor skolens fokus i denne henseende udelukkende bør være på biologisk køn, og således ikke på konspirationsteorierne om de 76 køn.

Dragshows er partout seksualiserede. Det er optræden, hvor mænd klæder sig ud som kvinder i seksualiserede kostumer og danser på en meget udfordrende måde. På internettet florerer der allerede en masse videoer fra USA, hvor dragqueens udfolder sig på en måde, hvor de vrider sig i seksuelle bevægelser på gulvet foran spædbørn. Det er perverst og ulækkert at udsætte forsvarsløse børn for sådanne seksualiserede dragshows, hvorfor kommunen bør indstille alle dragshows for børn omgående.

Det kan ikke være rigtigt, at vi tvinger kommunens borgere for at betale gildet gennem skatten. Ingen borgere i dette land skal tvinges til at betale for dragqueens seksuelle shows – slet ikke, når de er til børn. Det er Borgerrepræsentationens opgave at forvalte økonomien, og fordele pengene på en måde, som giver mening for kommunens borgere. Vi forstår godt, hvis mange er uforstående overfor, at man ikke har sikret, at de hjemløse har kunnet få tag over hovedet, eller at flere partier ikke vil være med til at sikre, at der bliver råd til en lokal bevarelse af Store Bededag, når de samtidig gerne vil være med til at finansiere kommunale dragshows for børn. Det er simpelthen at drive gæk med folket og deres økonomi.

Derfor tager Dansk Folkeparti nu kampen i Københavns Borgerrepræsentation. Dansk Folkeparti foreslår således et lokalt forbud mod seksualiserede dragshows for børn i København Kommune. Et sådant forbud etableres ved at få de andre partier i Københavns Borgerrepræsentation til at love, at de heller ikke vil være med til at finansiere at voksne kan udfolde sig seksuelt foran forsvarsløse børn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*