Fra slidt Christianshavner-bodega til populær færgecafe

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det er snart ti år siden, at Erik Frandsen overtog det der i dag er Christianshavns Færgecafe. Det fortæller han i et nyt nyhedsbrev, hvor han også afslører, at han planlægger at fejre dagen den 7. marts.

“Da jeg i 2013 overtog den – mildest talt – medtagne bodega på Strandgade 50 for at ombygge den til dansk restaurant havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at så mange af jer ville følge med på rejsen år efter år. Det kan jeg ikke takke jer nok for”, siger Erik Frandsen.

.

10 år er en sjov størrelse

“Selvom dagene og årene er fløjet afsted, og det føles som om, at 2013 var for ganske nylig, så kan jeg se på kamerarullens billeder, at der er sket lidt – måske endda en hel del. Vores lille butik er blevet større, vi har fået egen brandsprøjtebåd ombygget til restaurantfærge, og der har været hundredevis af ænder, kilovis af flæsk og metervis af rugbrød igennem kabyssen”, siger Erik Frandsen.
Det hele vil han gerne fejre og har derfor stablet en treretters fødselsdagsmenu på benene, der til en pris på 295 kr matcher prisen som den var for 10 år siden.
Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet hos Christianshavns Færgecafe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*