Halloween i Tivoli lukker og slukker på søndag

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den kommende weekend er det sidste chance i år for at få et godt gys i Tivolis to scary houses, opleve landets største græskarlygter, fare vild i Tivolis store halloween-labyrint, spise hollandsk/indonesisk Michelinmad i Det japanske Tårn eller blot opleve den bjergtagende efterårsscenografi. Halloween i Tivoli lukker og slukker for sæsonen d. 5. november kl. 23.00.

.

Vejret har måske været vådt og blæsende, men der er alligevel blevet skreget godt igennem i Tivolis to scary houses og hygget ved de mange boder til dette års Halloween i Tivoli.

Søndag den 5. november lukker Halloweensæsonen for i år, så for dem, der endnu ikke har oplevet Tivolis halloweenscenografi – med alt hvad det indebærer af heksekoste, edderkopper, spindelvæv og mere end 22.000 græskar – er det sidste chance for at se det.

.

Spøgelseshuse og Michelinmad

Gæster til den sidste halloween-weekend kan altså lige nå at prøve Det Hjemsøgte; spøgelseshuset under den gamle Rutschebane, hvor ofrene for fejlslagne eksperimenter og operationer gemmer sig i mørket.

De kan også opleve det uhyggelige skyggespil på bjerget ved Rutschebanen eller se de fascinerende illuminationer over Tivolisøen.

Det er også sidste chance for at gå en tur blandt Tivolis mange halloween-boder på Plænen og måske gøre et godt køb, og så er det sidste mulighed for at opleve en af Amsterdams hotteste restauranter; Den 1-stjernede Michelinrestuarant; Daalder, som er rykket ind i Det japanske Tårn under Halloween-sæsonen.

.

Hekse og pandekager

For de mindste er der rig mulighed for at møde Tivolis søde, mens drilske halloween-hekse, som er at finde rundt omkring i Haven. Man kan også prøve stedsansen af og prøve at finde vej gennem den nye store Halloween-labyrint ved det store springvand.

Der er også store Rasmus Klump shows på Plænescenen, hvor Rasmus Klump skal finde ud af, hvad han egentlig skal klædes ud som til Halloween. Derudover er Tivolis forlystelser i drift, så det kan også blive til en tur i Dæmonen, Rutchebanen, karussellen eller Ballongyngen.

Halloween lukker og slukker for i år den 5. november klokken 23.00.

Lørdag den 19. november åbner Tivoli igen til Jul i Tivoli, hvor forlystelseshaven er pyntet op og fyldt med julemagi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*