Havnens Hænder på Refshaleøen i samarbejde med altan-firma om “grøn” altan

Havnens hænder
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Danmarks største altanvirksomhed, Altan.dk har indledt nyt projekt med landets første biobaserede byggemarked, Havnens Hænder. Målet er at udvikle den grønne altan med så lavt et CO2 aftryk som muligt.

.

Siden 2006 har den familieejede virksomhed Altan.dk opført nye altaner til danskerne og sørget for flere kvadratmeter i solen. Nu vil altanvirksomheden gøre de populære altaner mere bæredygtige ved at indtænke alternative materialer, når altanen skal konstrueres. Derfor har de i samarbejde med Danmarks første biobaserede byggemarked, Havnens Hænder, indledt et samarbejde om at skabe fremtidens altan, der skal bygges af bæredygtige materialer.

.

Altanen skal være mere bæredygtig

“Vi er allerede godt i gang med udviklingen og med at finde bæredygtige alternativer, som kan erstatte nogle af de eksisterende materialer på altanen. Det er et projekt, der ligger i vores ånd, og vi arbejder udelukkende med materialer, der er med til at forbedre CO2-regnskabet. Derfor håber vi også, at samarbejdet med Altan.dk resulterer i en ny måde at gå til altanbyggeri på. De biobaserede byggematerialer har altid eksisteret, og det er først indenfor de seneste 50 år, vi er begyndt at bruge alle de kunstigt fremstillede materialer, som vi bruger i dag. Vi skal altså bare lære at bruge og stole på de gamle materialer igen,” siger Mikkel Damgaard Nielsen fra Havnens Hænder.

.

En stigende efterspørgsel

Lejligheder med altaner er i høj kurs på boligmarkedet, og man siger, at har man først prøvet at bo i en lejlighed med altan, kan det være svært at bo i en uden. Altan.dk beretter om en stor efterspørgsel på at få bygget altaner, mens man i samfundet samtidig ser en stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger for forbrugeren. I den forbindelse vil Altan.dk være med til at præge fremtidens altaner med et fremsynet produkt.

“Vi har udviklet vores egne altaner gennem 20 år, og det er et grundprincip at tage vores del af ansvaret i samfundet. Derfor har vi længe arbejdet med idéer og muligheder for at udvikle fremtidens mere bæredygtige altan. Forbrugeren efterspørger i højere grad de ansvarsbevidste løsninger, og derfor er vi glade for at samarbejde Havnens Hænder, der er på forkant med udviklingen og virkelig brænder for at hjælpe byggeriet, generelt, i den mere grønne retning” siger Casper Gorm Knudsen, direktør i Altan.dk.

I forbindelse med arbejdet på den nye altan arbejder Altan.dk og Havnens Hænder ligeledes på altanmøbler af materialer fra Havnens Hænder, der skal kunne indrette de nye altaner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*