IKEA udvider menukortet med plantebaseret hotdog

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Plantebaserede alternativer og tilvalg er en voksende del af menukortet hos IKEA Danmark. Fremover kan sultne kunder også nyde en plantebaseret udgave af den populære IKEA hotdog.

.

I mere end 40 år har sultne kunder haft fornøjelsen af at kunne afslutte deres shoppingtur med et smut forbi IKEAs restaurant eller bistro. Som den nyeste tilføjelse til menukortet lancerer møbelhuset nu en ny plantebaseret udgave af deres traditionelle hotdog.

“Vi arbejder løbende på at udvide vores menukort, og den plantebaserede hotdog har været under udvikling i længere tid. Det har været vigtigt for os, at både smag, tekstur og knækket på pølsen minder så meget om den traditionelle hotdog, som overhovedet muligt,” siger Peter Broholm, country food range and supply leader hos IKEA Danmark, der nu mener, at den har fået den helt rette konsistens.

“Den klassiske hotdog har en hinde om kødet, der giver et karakteristisk knæk, når man tager en bid. Den sanseoplevelse ville vi gerne efterligne med den plantebaserede udgave, og det synes jeg heldigvis også, at vi lykkes rigtig godt med”, siger Peter Broholm.

.

En Veggie-hotdog findes allerede

På menukortet findes allerede en alternativ, plantebaseret udgave af den populære hotdog, nemlig IKEAs veggie-hotdog, der er lidt grovere i teksturen med tydelige spor af grøntsager.

Den nye plantebaserede hotdog minder i smag og tekstur mere om en kødbaseret hotdog og er lavet på risprotein, løg, æble, salt og peber. Derudover er der tilføjet røg, som giver den plantebaserede nyhed en karakteristisk smag af grillpølse.

.

Flere plantebaserede retter på menukortet

Inden for de seneste år har kunder haft mulighed for at stille sulten med adskillige plantebaserede retter hos IKEA, hvor der blandt andet serveres plantebaserede kødboller, veggie burgers og vegansk soft-ice.

“Vi arbejder løbende på at gøre det mere klimavenlige valg nemmere for vores kunder. Samtidigt er vi til for at skabe en bedre hverdag for de mange, og det vil vi også gerne afspejle i vores menukort. Derfor tilbyder vi en bred vifte af velsmagende retter, som tager højde for de mange, uanset om man spiser animalske produkter eller ej,” siger Peter Broholm.

Den plantebaserede hotdog kan nydes i IKEA varehuse fra 1. oktober 2023. Ligesom den traditionelle hotdog, vil de plantebaserede pølser blive serveret med brød og dressing efter ønske. Prisen kan mildest talt godt konkurrere med den lokale pølsevogn. 12 kroner med det hele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*