Jazzmosphere spiller til Sluseholmens og Engholmens nye Food Market

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Metta Carter’s Jazz-duo med internationale rødder på Sluseholmen spiller en blanding af nyere jazz-soul kompositioner til årets Food Market på Sluseholmen og Engholmen.

.

De 2 musikere er begge internationale musikere, som har spillet i både Danmark, Korea og USA. Jazzmosphere har i år kunne opleves på Copenhagen Jazz Festival og i Nordsjælland ved både Musik i Lejet, Tisvilde Kulturnat mm.

Nu er de så klar til en sommerevent på Sluseholmens og Engholmens nye Food Market, for, som de selv udtrykker det, ”at hylde det smukke års skifte, og de kreative, mellemfolkelige tiltag i beslutningen om, at nu skal Københavns nyeste bydel danse, hygge og spise sammen”.

.

Første gang i april

Metta Carter er lokal musiker/sanger og sammen med Jazz talentet Søren Lee lægger hun toner til Food Market med en intim open air-koncert.

”Jeg har altid elsket, at optræde lokalt og lade den skønne vibration af fællesskab, brede sig som gode ringe i vandet. Jazzmosphere bliver med en helt nykomponeret Jazzmospherisk koncertoplevelse”, fortæller Mette Carter.

Det er en farverig og multi-kunstnerisk karriere, der har ansporet Metta Carter til, at skabe bandet ” Jazzmosphere”, der har, hvad hun selv kalder ”en Neo Nordic International lyd”. Hendes musiske universer stammer fra Hip Hop, Soul og Blues, Rock og Ambient Soundscape musik, her sammenfattet til en ny lyd

Metta Carter er producer og beat maker, komponist, sangskriver og sangerinde i bandet. Lyden deler hun med en eller flere internationale Jazz musikere, som giver musikken den helt enestående Jazzmospheriske ånd.

Søren Lee og Metta mødtes første gang i New York i en alder af 21 år. Og har kendt hinanden siden.

Første gang de optræder på food market er den 1 april kl. 17.30, Billet pris 100 kr. Varighed: 1 time. Læs mere om food market i Sydhavnen på www.2450-sv.dk/streetfood

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*