DF frygter et flertal i aften vil fjerne gratis weekend parkering

Foto: Elin Tabitha Hansen / Havnefronten
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når Borgerrepræsentationen i aften holder møde, så frygter Dansk Folkeparti, at et politisk flertal støtter et forslag fra S og SF i Københavns Borgerrepræsentation, om at stoppe for gratis parkering i hovedstaden fra lørdag kl.17 til mandag morgen klokken 8.

.

Ifølge Dansk Folkepartis Finn Rudaizky tegner der sig et flertal for, at henvise det videre til budget 2024.

”Ganske vist bliver det ikke definitivt vedtaget i aften, men der er nu flertal, hvor det må forventes, at der skabes flertal for, at ophøre med gratis parkering, som hidtil, i ovennævnte tidsrum”, siger Finn Rudaizky.

.

Frygter for konsekvenserne

Dansk Folkeparti’s Finn Rudaizky, advarer mod den udvikling, der igen vil reducere antallet af gratis parkeringspladser i Københavns Kommune.

“Det vil betyde, at mange enlige, ældre og syge får langt færre besøg fremover på den traditionelle besøgsdag: søndag. Besøgende vil nemt komme til at betale 300-400 kroner i parkeringsafgift – og det er rigtig mange penge for mange borgere. Desuden vil der være mange københavnske børn, som ikke får besøg af deres bedsteforældre”, siger Finn Rudaizky.

“Jeg forstår slet ikke, at partier som offentligt siger, at de er imod ophævelse af gratis-betalingen, vil stemme for, at sagen overgår til budget. Det mest logiske vil da være, at stemme imod, nøjagtig som Dansk Folkeparti gør på aftenens møde”, understreger Finn Rudaizky.

.

Læs også Finn Rudaizkys debatindlæg om sagen her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*