Julen er kommet til Dansk Arkitektur Center

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Julen er kommet til Dansk Arkitektur Center (DAC) ved Københavns havnefront. DAC inviterer gæster til at udforske arkitekturens verden og opleve, hvordan design påvirker vores liv. Der er udstillinger, guidede ture i byen og et juleværksted for både store og små.

.

I år kan besøgende opleve julestemning og kultur i DAC, der fejrer, at København er verdens Arkitekturhovedstad i 2023. Udstillinger som So Danish!, Copenhagen in Common og Changing Our Footprint giver indblik i dansk arkitekturhistorie og fremtidige byggetrends.

Gæster vil nyde julestemning og snacks i og omkring BLOX. Et nyt indslag er et juletræ lavet af genbrugsmaterialer, hvor gæster kan hænge julehilsener for en grønnere fremtid.

.

Juleværkstedet

DAC’s juleværksted i Educatorium tilbyder lørdage og søndage indtil 23. december mulighed for at lave julekort og stjerner af genbrugsmaterialer samt frøbomber. Værkstedet er gratis efter entrébetaling.

Trods kulden er der mulighed for at udforske byen med DAC’s guidede ture eller ved hjælp af den gratis app Copenhagen Architecture Guide, hvor arkitekten Jan Gehl giver anbefalinger.

DAC Design Shop er udvidet med bæredygtige julegaveideer. Butikken er tilgængelig gratis og er en del af DAC, der er blevet certificeret Green Attraction.

.

Julemenu i cafeen

Mellem jul og nytår kan besøgende bygge nytårshatte i DACs familieværksted uden forudgående tilmelding.

DAC Café tilbyder en lækker julemenu hele december med udsigt til byens tage, inklusive valgmuligheder som langtidsbraiseret svinenakke eller knoldselleri. Caféen er en oase fra julestress.

Det omfattende juleprogram i Dansk Arkitektur Center kan findes på www.dac.dk/jul-i-dac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*