Kommunen dropper fast dialogforum for Islands Brygge

Foto: Vigdis Winther / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter voldsomme nattefester med soundbokse, stoffer, vild kørsel og endda lejlighedsvis knivstikkeri nedsatte kommunen et ”Dialogforum” for Islands Brygge og andre steder i byen. Men nu er det slut. I stedet kommer der ”fleksible pop-up-fora”.

.

Det skriver Teknik- og Miljøforvaltningen i en orienteringsmail til deltagerne. Forvaltningens tanke med denne ændring er, ifølge dem selv, ”at vi ønsker at imødekomme og tilgodese flere områder, end det er muligt med det nuværende format, samt sikre en mere målrettet indsats for at skabe mere tryghed, mindre affald og færre støjgener ved havnefronter og parker”.

Forvaltningen lægger derfor op til, at ”det fremadrettede dialogarbejde fortsætter i fleksible pop-up-dialogfora, og at grundejerforeninger, beboerforeninger, myndigheder samt lokaludvalg kan bede om et dialogmøde under forudsætning af, at der er tale om en dagsorden, der er forenelig med det oprindelige udgangspunkt for etableringen af dialogfora”.

.

Nedlægges i næste måned

Hvis Teknik- og Miljøudvalget på udvalgsmødet den 8. maj 2023 vedtager forvaltningens forslag, kommer der i stedet et årligt myndighedsmøde forud for den kommende badesæson.

Forvaltningen vil også orientere lokaludvalgene om det fremtidige koncept. Selv regner embedsmændene med, at der er plads til at afholde seks pop-updialogmøder årligt indenfor forvaltningens egen driftsramme.

Hvis efterspørgslen er større, mener forvaltningen, at det kræver, at politikerne bevilger ekstra penge.

Forvaltningen vil orientere udvalget i slutningen af 2024, såfremt der viser sig behov for væsentlige ændringer i konceptet for dialogfora/pop-up-fora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*