Lagkagehusets bagere spreder (u)hygge i montren

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Årets mest uhyggelige højtid banker på døren, og det har Lagkagehusets bagere forberedt sig på. Med flagermus og spøgelser i montren spreder de søde, men skræmmende fristelser uhygge i bagerierne landet over helt indtil 31. oktober.

.

Halloween har efterhånden slået sig fast som højtid i de danske hjem, hvor store og små fejrer det med alt, hvad det indebærer. Villaveje og opgange over hele landet er pyntet op til at sprede skræk og rædsel med udskårne græskar, spindelvæv og flagermus i efterårets mørke.

Hos Lagkagehuset er halloween også blevet en del af de traditionelle højtider. Derfor fejrer de endnu engang årets mest uhyggelige højtid med et sortiment af skræmmende bagværk og søde sager.

.

Plads til halloween hos bagerne

“Vi vil gerne være med til at forsøde den uhyggelige tid med vores særlige halloween-klassikere. Ligesom julen og påsken har deres bagværk, mener vi også, at de skræmmende søde sager bør få en plads til halloween, der efterhånden er en udbredt tradition i hele Danmark.

Både børn og voksne synes, at det er sjovt med de traditionelle kager og fristelser i uhyggelig forklædning. Derfor har vi også fundet frem til nogle skræmmende favoritter, der både passer godt til hyggen derhjemme, og når naboens børn kommer til ‘slik-eller-ballade’ efter mørkets frembrud,” siger Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*