Nitter, sol og masser af heavy metal på Refshaleøen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

På musikfestivalen Copenhell er vi ikke de eneste i uniform. Det konstaterer København Politi efter at have besøgt festivalen på Refshaleøen. Det er dog helt ”legale uniformer”, som en god del af deltagerne har iført sig.

.

For de, der ikke måtte have opdaget det endnu, er der Copenhell, som har fået i tusindvis af rock- og metal-fans med langt hår og luftguitar på repertoiret, til at strømme til Refshaleøen. Her har man kunne se dem iført hvad der nærmest ligner en obligatoriske sorte t-shirt og nittebeklædte metal-uniform.

”Vi er naturligvis også til stede – og selvom vi nok holder lidt igen med luftguitaren og beholder uniformen på, er vi friske på en snak, eller en hjælpende hånd, hvis der er brug for det”, lyder det fra Københavns Politi.

Herfra lyder også erindringen om, at selvom man har stået og headbanget foran scenen hele dagen, så skal man husk lys på cyklen, når man skal hjem i mørket. Og er man blevet for fuld, så lad cyklen stå – og hvis du synes, det er heavy, at køre el-løbehjul, så husk hjelm og at promillegrænsen er på 0,5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*