Noma på Holmen udsolgt på et døgn

Foto: Noma.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Af Jesper Schou Hansen

 

Det tog nok ikke engang et døgn for Noma at få udsolgt til grønsagssæsonen, der hos Noma løber fra 20. juni til 22. september. Så populær er christianshavner-restauranten, der også har annonceret, at restauranten helt lukker i det nuværende format.

Noma havde udbudt borde til både frokost og for 2-8 personer om aftenen – og til, hvad der kaldes ”shared tables”, hvor man kan bestille kun til sig selv og så dele bordet med andre gæster. Men alle pladser er booket, og Noma tilbyder interesserede, at de kan komme på venteliste.

Inden grøntsagssæsonen overhovedet går i gang, så drager Noma til Japan om ganske kort tid. Her skal Noma drive en pop-up restaurant. Noget restauranten også tidligere har gjort andre steder.

”Vi er glade for at kunne meddele, at vi skal til Kyoto, Japan. Til foråret tager vi under den blomstrende sakura igen vores hold med på et fantastisk eventyr med en ti-ugers pop-up på Ace Hotel Kyoto. Noma Kyoto vil køre fra den 15. marts til den 20. maj 2023. Vi vil have åbent onsdag til lørdag med to seatings til rådighed hver dag – en til frokost og en til aften”, skrev Noma i sit nyhedsbrev.

Videre skrev restauranten: ”Vi har rejst gennem Japan og denne specifikke region i mange år. Vi har studeret og undersøgt historien og madkulturen, især kaiseki-køkkenet. Til vores Kyoto-menu vil vi hente ingredienser fra lokale landmænd, jægere, fiskehandlere og foderhandlere og vil arbejde meget tæt sammen med dette lokale netværk af leverandører. Vores menu vil afspejle sakura-sæsonen i Kyoto, men vi vil ikke være en japansk restaurant”.

Reservationer til Noma Kyoto åbner mandag den 7. november kl. 13.00, og hvis man er modtager af restaurantens nyhedsbrev, så modtager man et private-link til bookingsiden. SAS genoptager i øvrigt fra slutningen af marts de direkte flyvninger fra Kastrup til Japan. Alternativt kan man flyve med SAS til Japan via Stockholm og Oslo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*