Ny app skal guide dig rundt på Christianshavn og Holmen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det vrimler med historie på Christianshavn og på Holmen. Det er som om man kan mærke historiens vingesus, når man bevæger sig gennem områdets gader. Det har Christianshavns Lokalhistoriske Forening taget til sig og barsler nu med en ny app, der guider dig igennem.

.
Christianshavns lokalhistoriske Forening har netop produceret en digital guide med tekst, lyd og billeder til tre udvalgte ture på Christianshavn og Holmen. Det fortæller Anders Bjørn fra Christianshavns lokalhistoriske Forening og Arkiv.
“Guiden er gratis og findes på app’en Useeum. Vi håber I har lyst at læse om guiden”, siger Anders Bjørn fra foreningen, der også har fået udarbejdet en plakat og guide til hvordan man kommer i gang.
Man kan downloade appen “Christianshavn” både fra Appstore og Play.

Christianshavns lokalhistoriske Forening arrangerer foredrag, viser film, laver rundvisninger og udflugter for alle der interesserer sig for Christianshavn, dens indbyggere, traditioner og historie.

Foreningen ejer og driver Christianshavns Lokalhistoriske Arkiv. Arkivet passes af frivillige og befinder sig i Vagthuset – Acciseboden – Torvegade 75. Der er åbent lørdage mellem kl. 13 og 15. Undtagen på helligdage og i ferier.

2 Comments

  1. Selv om man kender Christianshavn rigtig godt, så er der nye informationer.
    Flot arbejde.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*