Nye idrætsaktiviteter for børn starter i Indre By

Foto: Be Sporty
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Til foråret kan man finde nye og spændende aktiviteter for børnefamilier i Indre By. Det er arrangøren Be Sporty, som starter flere hold op i Danmark. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Be Sportys kurser kendetegnes ved, at det er barnet og glæden som er i fokus. Lektionerne er opbyggede af øvelser, energisk musik og masser af rekvisitter.

”Vi har længe haft et ønske om at starte op i Danmark, og vi er så glade for endelig at kunne begynde”, siger Madeleine Kågestam, Nordic Manager hos Be Sporty.
”Børn får rørt sig for lidt i dag, og vores mål er at få sat Danmarks børn i bevægelse. Levevaner grundlægges tidligt i livet, og vi vil med vores aktiviteter give børn en sjov introduktion til dans og idræt”
I Indre by tilbyder Be Sporty 2 forskellige koncepter, som børnefamilier kan deltage i.
Be Sporty blev grundlagt i en garage i år 2003 af læreren Martina Engdegård. Hendes idé var at sætte børn i bevægelse igennem glæde, oplevelser og fællesskab. Be Sporty er i dag Nordens største arrangør indenfor kurser i dans og idræt for børn. Foretagendet findes i dag 140 forskellige steder i Sverige og Norge, og starter nu op i Danmark. Hvert år deltager over 30 000 børn i Be Sportys kurser og over 700 kursusledere arbejder for at sætte børnene i bevægelse.
Be Sporty har allerede kurser i Kulturhuset på Islands Brygge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*