Nyt japansk twist byder sommeren velkommen hos Lagkagehuset

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det emmer af sommerstemning hos Lagkagehuset, og helt frem til den 23. august byder landets bagerbutikker på eksotiske, salte nyheder og søde favoritter til solskinsdage og festlige arrangementer. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

.

Hos Lagkagehuset byder man blandt andet de solskinsfyldte måneder velkommen med velsmagende nyheder til sommerens aftener med japanske ’milk bread’. Det bløde og luftige ‘Shokupan’ er penslet med en særlig krydderolie med persille og hvidløg, og brødet bages i en stor form, der gør det delevenligt som tilbehør til sommerens grill- og tapasaftener.

Sommersortimentet byder desuden på to nyheder til den lille sult. Den nye cæsarsandwich er med kylling, cæsar-inspireret dressing, bacon, flager af Grana Padana og klassisk romainesalat. Et lunt alternativ i montren fra den 1. juli er den nye Caprese Toastie – en veggie toastie med smag af italiensk sommer, fyldt med solmodne tomater, blød mozzarella og basilikumspesto.

.

Studenterkagen tilbage

Til de mange studentergilder byder Lagkagehuset igen i år på studenterkager med bløde og luftige vaniljebunde med frisk hindbærmousse mellem lagene og dekoreret med enten et rødt, mørke- eller lyseblåt bånd efter valg ­– der er desuden mulighed for at få et emblem med kors eller halvmåne på den spiselige hue.

Som en nem og lækker aftensmad til studentergildet tilbyder Lagkagehuset desuden pitabrød, letbagte pizzabunde på surdej, ciabatta flute og focaccia.

Lagkagehusets sommersortiment kan købes i alle Lagkagehusets bagerbutikker til og med den 23. august 2023. Studenterkager kan fås indtil 10. juli. Med ‘Click & Collect’ kan bagværk bestilles på forhånd i Lagkagehusets app. Så er det hele pakket og klar, når du henter dem i din lokale bagerbutik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*