Slut med gratis el-ladestandere på Fisketorvet

Efter indførelsen af brugerbetaling for opladning, er der igen kommet masser af ledige pladser i Fisketorvets p-kælder.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det er slut for elbilejere med at tanke gratis strøm på Fisketorvet. Efter at have tilbudt gratis strøm til ejere af en elbil, så har Fisketorvet ændret konceptet, så der nu skal betales for strømmen.

.

Konceptet med gratis strøm til elbiler blev tilbudt på et tidspunkt, hvor strømmen kostede noget helt andet, og inden Ruslands overfald og krig mod Ukraine fik energipriserne til at stikke af.

Indtil nu har kunderne på Fisketorvet kunnet sætte deres el- eller hybridbil til at oplade helt gratis. Og med to timers gratis parkering på Fisketorvet for alle kunder, og fire timer for klubmedlemmer, så kunne bilejerne altså lade bilen, mens de gik på shopping eller så film i Cinemaxx biografen.

Men det er slut nu. Lokalavisen Havnefronten har naturligvis spurgt Fisketorvet, om de havde en kommentar til, at det nu var slut med gratis el-ladestandere, men Fisketorvet har stillet som krav, at man vil se artiklen for at kommentere. Det kan hverken Havnefronten eller andre medier naturligvis efterkomme.

.

Tre kroner pr. kWh

Det er Easy Park, der står for den nye betalingsordning. Det koster nu tre kroner pr. kWh, man oplader, uanset hvornår på døgnet man lader.

Den nye ordning har allerede haft en mærkbar effekt på antallet af optagede pladser i parkeringskælderen. Mens der tidligere var langt mellem ledige el-ladepladser, så er der i dag rig mulighed for at få plads til at lade bilen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*