Street Food Marked vender tilbage til Sydhavnen i 2023

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

For at være med til at skabe byliv ud over de faste butikker, har Sydhavnens Erhvervsfremme Forening sat sig i spidsen for en række Street Food markeder.

.

De har været en succes i 2022 og fortsætter derfor i 2023. Det fortæller Jannich Nissen fra Sydhavnens Erhvervsfremme Forening, der til dagligt er at finde i Specialkøbmanden på Sluseholmen 27.

”I år har vi planlagt 0tte lørdage og første gang er lørdag den 4. marts på Sluseholmen. Vi starter klokken 12.00 og kører otte timer frem til klokken 20.00, og derefter første lørdag hver måned. Der kommer mellem 12 og 20 boder med mad, drikke og søde sager fra hele verdenen”, siger Jannich Nissen.

I løbet af 2022 blev flere forskellige koncepter prøvet af i forbindelse med både food trucks og boder fra områdets forretninger. Flere vil deltage igen i 2023.

”Man vil bl.a. kunne møde en bod med helstegt pattegris stegt over kulgrill på stedet. Taco Truck bruger det i Tacos. Luciano serverer Sangria og Margarita drinks med passende 90`er musik dertil. Lokale Metta Carter og Søren Lee med band optræder live med Jazz og Gospel musik på gaden”, siger Jannich Nissen og tilføjer, at på Engholmene kommer der 5 dage i løbet af sommeren, første gang Lørdag den 13. maj med Street Food Markeder, maj, juni, august og september.

Hele programmet kan ses her www.2450-sv.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*