Thomas Eje og Rikke Buch Bendtsen tænder officielt Tivolis juletræ

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Søndag den 19. november åbner Jul i Tivoli for 29. gang, og som altid bliver Tivolis store juletræ foran Koncertsalen tændt på åbningsdagen. Julemanden tænder lyset sammen med skuespillerne Thomas Eje og Rikke Buch Bendtsen, der medvirker i næste års Tivolirevy.

.

Indgangene til Tivoli åbner kl. 11.00, og julesæsonen bliver for alvor skudt i gang kl. 16.30, når julemanden, Tivoli-Gardens Band og skuespillerne Rikke Buch Bendtsen og Thomas Eje, der begge skal medvirke i Tivolirevyen 2024, ønsker gæsterne glædelig jul. De tænder de tusindvis af lys på juletræet, mens Tivoli-Gardens Band og Eventyrteatrets nissebørn underholder gæsterne. Skuespiller Susanne Breuning er konferencier og styrer slagets gang.

”Jeg har alle dage været vild med julens hygge, hvor store og små samles. Jeg er også lidt beæret over at skulle være den, som tænder juletræet i Tivoli i år. Det bliver sjovt at høre publikums reaktion, når lyset tændes, for jeg har hørt, at der går et sug gennem alle, når de ser lyset. Jeg elsker stort set alt ved julen, om det så er julehjertefletning, en god frokost eller at synge en af de skønne julesalmer, så julen kan bare komme an!”, siger Thomas Eje, der som den ene af de to, der skal tænde træet.

.

Noget helt særligt

Det bliver sjovt at stå sammen med Thomas Eje og ikke mindst julemanden og tælle ned til lystændingen. Der er bare noget særligt ved sekundet, hvor man første gang ser juletræet tændt og ser ind i de glade forventningsfulde øjne blandt gæsterne. Jeg nyder også julen. Der er pænt gang i december måned. Med mine tre børn og en Diskofil-karriere kørende på 29. år, så er der gang i alt fra kalendergaver, julekoncerter, juleklip og julefrokoster ud på de sene aftentimer. Så der bliver gang i den, inden vi for alvor går i gang med næste års Tivolirevy, men først skal julen fejres.”, siger Rikke Buch Bendtsen.

Det knap 15 meter høje juletræ med tusindvis af betagende lyspunkter foran Koncertsalen bliver et oplagt selfie-spot i julesæsonen. Det store juletræ står placeret i midten af den nye kunstskøjtebane og bliver efter mørkets frembrud oplyst af en unik lysoplevelse, som kun kan opleves i Tivoli, nemlig et imiteret nordlys, som er en af de andre nyheder i årets julesæson. Tivolis gæster kan selvfølgelig også møde selveste julemanden og igen i år besøge ham i julemandens hus. De æbleskivesultne og gløggtørstige kan også mæske sig i en af de mange juleboder, hvor der også kan købes julepynt og julegaver til den helt store guldmedalje.

.

Juleballet

Jul i Tivoli er også ensbetydende med Tivolis traditionsrige juleballet for hele familien, som i år er Snedronningen. Juleballeten bygger på H.C. Andersens eventyr og har repremiere den 30. november i Tivolis Koncertsal og opføres til og med den 23. december. Hovedkræfterne bag forestillingen inkluderer H.M. Dronningen, musikeren Oh Land og den prisbelønnede koreograf Yuri Possokhov.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*