Udendørs koncert ved kulturhuset på Bryggen på fredag

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Nu på fredag gæster bandet ”Boogiewoo” Bryggen, hvor de spiller udendørs koncert kl. 16.30 ved Kulturhuset Islands Brygge.

.

I følge bandet selv, så leverer ”Boogiewoo underfundige, egne kompositioner, danske tekster med humor, fængende melodier, masser af guitar riffs i en opfindsom blanding af blues, rock, country og ballader i tilbagelænet stil”.

”Boogiewoo” blev dannet i 2019 af fire erfarne musikere, som hver især gennem de seneste fem årtier har høstet stor erfaring fra den danske musikbranche og spillesteder.

Bandet består af: Mads Raunsø, guitar – Thyge Ladekær, guitar – Kjeld Stefansen, bas, Birger Lindegaard, trommer og ikke mindst vokaler.

Som en lille anbefaling, så henviser bandet til tidligere anmeldelser, der har omtalt dem som “et band med et så lovende potentiale!”, ”publikum blev ført vidt omkring – både i tid, sted og følelser”, ”begavet kunst som fører tankerne hen på Benny Andersens og Shu-bi-duas finurlige tekster!”, ”et festfyrværkeri af harmonisk guitarspil”, ”bandet bød på et brag af en koncert!”

.
Lyt og følg dem online

Lyt gerne til vores præsentationsmix på www.boogiewoo.dk
Besøg os på vores YouTube kanal www.youtube.com/@boogiewoomusik
Skriv en kommentar og følg os på www.facebook.com/people/boogiewoo/100082979252506

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*