Wallmans klar med nyt dinner-show i cirkus-bygningen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Er der nogen, der ved, hvordan en kage skal skæres, når det kommer til at skabe en forrygende underholdende aften for op til 1000 gæster på én gang, så er det Wallmans i Cirkusbygningen i København. Siden 2004 har Wallmans stået som garant for god aften i byen og lanceret det ene anmelderroste show efter det andet. Fra den 25. august kan du glæde dig til det helt nye show “Cake”.

.

Fra den 25. august er Wallmans klar med et nyt, internationalt dinner-party i Cirkusbygningen i København. Det bliver med kreationen “Cake”, hvor sang, dans og artisteri kombineres med mad og underholdning. Cake er ligesom de bedste kager; fyldt med velsmagende lækkerier og overraskelser i alle lag. Årets show bliver en aften med festlige fortolkninger af ikonisk musik fra navne som blandt andre Michael Jackson, George Michael og danske Aqua.

.

Årets show

Cakes rytmiske lag smøres først med Wallmans i deres pressemeddelelse kalder “svedig latinmusik, solnedgang og fest på den varme, tropiske scene”.

Formålet er at få publikum til at føle, at de er kommet med til Miamis pulserende natteliv med forførende salsadans og hede rytmer. Alle Wallmans musikere, dansere og sangere fester med.

Andet lag drysses med “de fantastiske 80’ere, hvor et superfunky George Michael-univers skydes af med spektakluære fortolkninger af hits som blandt andre “Wake Me Up Before You Go go” og “Faith” som underlægning”.

Danske Aqua er turne-aktuelle og i Cake kommer deres musik i centrum både visuelt og musikalsk i et overdådigt og farvestrålende undervands-nummer med flere af bandets største hits, blandt andre “Barbie Girl”, “Doctor Jones” og “Cartoon Heroes”.

Derefter tager showet på MTV Video Music Awards tour med Britney Spears hitsang “Toxic”, Billie Eilishs’ “Bad Guy” og Sam Smiths “Unholy”. I den store finale s kommer vi på en medrivende rejse gennem Michael Jacksons største hits, lige fra de tidlige år med Jackson Five og sange som “ABC” og “I Want You Back” til senere hits som “Thriller”, “Bad” og “Man in The Mirror”.

.

Megan Moore er værtinde

Wallmans-gæsterne skal opleve værtinden Megan Moore aka Thomas Rosendal, der er vært igen i år. Med humor, alvor og glimt i øjet tager Megan Moore gæsterne ind i showets magi, og de får naturligvis også lov at nyde hende optræde – blandt andet i nummeret “Killing Megan Moore” – en unik blanding af horror, rock og komik. Og så er Megan Moore centrum i et af CAKEs absolutte højdepunkter: Den store fejring af udvalgte gæster, der naturligvis vil få serveret lækker kage.

.

Finale, ny fest og ny menu

Kirsebærret på toppen af Cake er det store finalenummer, der samtidig er startskuddet på, at nu åbner festen i natklubben, hvor gæsterne kan slippe deres indre danseløve løs og nyde resten af aftenen i festens tegn.

I det velbagte nye show byder Wallmans dinnerparty på en ny menu, og nye cocktails er også klar til gæsterne. Den står selvfølgelig igen i år på en lækker 4-retters menu, der serveres løbende gennem showet – blandt andet af de optrædende artister. Og så er der kommet nye show-cocktails på menukortet, så gæsterne dermed forkæles endnu mere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*