DEBAT: DF: Priden skal ikke have ekstra støtte

copyright Henrik Sørensen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
Debat Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation
.
Copenhagen Pride har nu fået svar fra Dansk Industri, Nykredit, Mærsk, Novo Nordisk, KPMG, Deloitte, TUI, Google Danmark og DFS.
Ingen ønsker at være sponsor i sommerens parade, fordi Copenhagen Pride, krævede, at ingen af sponsorerne måtte have kontakt til staten Israel eller være på Israels side i krigen mod terrororganisationen Hamas.
Copenhagen Pride har udvist diskriminerende og antisemitisk-lignende adfærd. Derfor smuttede sponsorerne.
.

Vi skal ikke belønne Priden

Men, den radikale kulturborgmester Mia Nyegaard, er og har hele tiden været 100% bag Copenhagen Pride. Derfor frygter flere i Borgerrepræsentationen, at Copenhagen Pride snart belønnes for sin opførsel, ved at få endnu flere penge i kommunale tilskud, end de årlige 1.250.000 kroner.
De tomme huller skal fyldes op og jeg frygter alvorligt, at blodrøde politikere og de radikale, er på vej med forslag om flere penge.
Derfor har vi i Dansk Folkeparti rejst sagen i Borgerrepræsentationen den 30. maj. Hvis et flertal af politikere får held med dette, så betyder det også, at de mindre festivaller kommer til at lide under – og modtager mindre tilskud. Også derfor skal projektet om flere penge til Priden bremses.
Priden bør ikke drive udenrigspolitik, men udelukkende fokusere på sin forenings formål om, “seksuelle mindretals rettigheder”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*