Du kan stadig nå at besøge Kirsebæralléen på Bispebjerg kirkegård

Foto: Jesper Schou Hansen / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Foråret er ankommet til Bispebjerg Kirkegård, og med det er Kirsebæralléen sprunget i blomst – men blomsterne er allerede begyndt at drysse med de høje temperaturer.

.

Det tiltrækker besøgende fra hele København, og den lyserøde tunnel dannet af blomstrende kirsebærtræer er ikke kun et syn for øjet, men det er også et symbol på håb og fornyelse efter en lang vinter.

Som altid er alle velkomne til at besøge Kirsebæralléen og nyde dens lyserøde skønhed.

Dog opfordrer Teknik- og Miljøforvaltningen til, at besøgende følger de skilte, der guider dem gennem alléen for at undgå større menneskemængder og sikre en behagelig oplevelse for alle.

“Vi glæder os hvert år til at se den store interesse for Kirsebæralléen. For at sikre en god oplevelse for alle besøgende, opfordrer vi til at følge den angivne rute gennem alléen og udvise hensyn over for andre gæster på kirkegården,” siger Jakob Tamsmark, enhedschef i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Men det er ved at være sidste øjeblik, for med det det gode forårsvejr, så er blomsterne allerede begyndt at drysse af træerne som snefnug i forårsvarmen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*