Hverdagens helte hyldes i Tivoli

Foto: Kasper Jensen / Tivoli.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Både blå blink og Tivoli er typisk et hit blandt børn, og lørdag den 13. april har de mulighed for at opleve kombinationen af de to, når Tivoli fejrer Hverdagens Helte og hylder Beredskabet.

.

Hovedstadens Beredskab og Akutberedskabet spiller en afgørende rolle i vores hverdag ved at bekæmpe brande, redde liv og skabe tryghed og sikkerhed. I anerkendelse af deres vigtige indsats inviterer Tivoli til fejring af Hverdagens Helte den 13. april fra klokken 11.00.

Her får Tivolis gæster mulighed for at træde ind i heltenes verden med blå blink. Både børn og voksne vil kunne lære mere om heltenes arbejde og få en unik mulighed for at komme helt tæt på brandbiler, redningskøretøjer og ambulancer og tale med de uniformerede helte.

Tivolis Beredskab og Tivolis egen brandbil vil naturligvis også være med på dagen.

.

Pjerrot skal reddes!

Pjerrot er i knibe er fanget på taget af Gasoline Grill på Plænen i Tivoli. Heldigvis skal brandvæsnet nok redde ham ned. Redningsaktionen kan opleves af Tivolis gæster kl. 13.00.

Skulle der opstå behov for heltenes assistance andre steder i byen, vil udvalgte udrykningskøretøjer forlade Tivoli.

“Tivoli har nogle yderst betydningsfulde samarbejdspartnere, som vi ønsker at hylde. Beredskabet træder til, når vi andre har brug for hjælp, og derfor afsætter Tivoli en dag til at fejre Hverdagens Helte sammen med Hovedstadens Beredskab. Samtidig er det en virkelig god mulighed for børn og voksne i alle aldre at komme helt tæt på udrykningskøretøjer og få taget billeder med de uniformerede helte”, siger Carsten Sylvest, sikkerhedschef i Tivoli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*