Ikea øger antallet af produkter til salg i city varehus ved Fisketorvet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det blev lige skrabet nok et udbud, som Ikea fik sat til salg i city-varehuset, som Ikea fik bygget ved Fisketorvet. I hvert fald har kæden fundet ud af, at der skal ikke mindre end 300 ekstra produkter til salg. Det skriver selskabet selv i en pressemeddelelse.

.

Siden august 2023 har københavnerne lagt vejen forbi det nye Ikea city-varehus i hjertet af København. Efter et succesfuldt – mens også lærerigt første halvår – udvider møbelvirksomheden nu kapaciteten i city-varehuset, så kunder kan vælge mellem yderligere 300 produkter, de kan tage med hjem med det samme.

“Vi har gjort os en masse erfaringer om københavnerne og deres indretningsbehov, siden vi slog dørene op for et halvt år siden. Det har været en læringsproces, hvor der løbende har været efterspørgsel på at kunne tage flere møbler med hjem med det samme. På baggrund af det udvider vi nu vores kapacitet, så købsoplevelsen bliver endnu bedre for de mange, der hver dag lægger vejen forbi Dybbølsbro”, siger John Kristian Sørensen, market manager i Ikea København.

.

Samme koncept, større udvalg

Hos Ikea København kan kunder købe det fulde sortiment og tage mindre produkter og møbler med hjem med det samme. Konceptet forbliver det samme – fremover vil udvalget blot være større, fortæller John Kristian Sørensen.

“Målet i alle Ikea varehuse er at gøre købsoplevelsen så god som mulig. Københavnernes behov er ikke nødvendigvis det samme som i Esbjerg eller Herning. Sortimentet udvides derfor ud fra de unikke købsmønstre, vi kan se i hovedstaden. Konceptet forbliver det samme som i andre city-varehuse, men udvalget er tilpasset københavnernes behov”, siger John Kristian Sørensen.

.

Hvad udvides der med?

Blandt de 300 nye varer, som kunderne kan tage med hjem samme dag, er topsælgere som Malm kommoden, Komplement indmad til køkkenet samt det populære Platsa opbevaringssystem.

“Vi udvider sortimentet med en række velkendte Ikea varer, der er høj efterspørgsel på fra vores kunder. Men det er fortsat mindre produkter, som f.eks. kan fragtes hjem på de ladcykler, vi udlejer ude foran varehuset”, siger John Kristian Sørensen.

Større møbler kan fortsat bestilles med klik og hent til varehuset eller leveres hjem med leveringsservice. Det nye sortiment er tilgængeligt allerede nu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*