Middelfart Sparekasse er rykket ind på Kalvebod Brygge

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Middelfart Sparekasse har taget de klassiske, gamle dyder med ind i det moderne byggeri på Kalvebod Brygge 45.

.

“Modtagelsen har været enestående”. Sådan lyder det fra Mads Lustrup, afdelingsdirektør hos Middelfart Sparekasse på Kalvebod Brygge.

“Det giver masser af ekstra motivation i forhold til at etablere Middelfart Sparekasse i københavnernes bevidsthed”, siger Mads Lustrup.

Han garanterer, at københavnerne får glæde af de præcis samme værdier, som har kendetegnet sparekassen i mere end 170 år, og han er, trods hård konkurrence i markedet, fortrøstningsfuld.

.

Glade kunder og medarbejdere

“Det er jeg, fordi vi blandt andet er kendt for vores høje kunde- og medarbejdertilfredshed, vores sociale profil er markant, og så er tilgængelighed samt relationer afgørende i vores daglige arbejde. Den slags tiltrækker både kunder og medarbejdere. Også i København”, slår Mads Lustrup fast.

Cirka 200 glade mennesker mødte frem til åbningsreceptionen, hvor administrerende direktør Martin Baltser i lighed med Mads Lustrup holdt tale for de fremmødte.

“Ved etablering af en ny afdeling gør vi altid det, at vi finder den rette person til posten som afdelingsdirektør, og derefter finder vi den rette lokation, og vi er meget tilfredse med både Mads og Kalvebod Brygge 45”, siger Martin Baltser om placeringen, som giver god synlighed og gode parkeringsforhold for kunderne.

.

Lang historie bag sig

Alle de gode ting og værdier fra Middelfart Sparekasses mere end 170-årige historie er med til hovedstaden, garanterer Mads Lustrup.

“Fyn er fin, men det er København sandelig også, og vi er overbeviste om, at vi med vores stærke hold af rådgivere har noget andet og mere at byde ind med – det kan for eksempel være, at man hos os får direkte telefonnummer og mobilnummer på rådgiveren”, siger Mads Lustrup.

Relationer og nærhed er dyder, som aldrig går af mode, og de bliver også centrale på Kalvebod Brygge 45.

“Man kan sige, at vi er en moderne bank bygget på gamle dyder, og vi er henrykte over at have fundet vores permanente placering i hovedstaden”, siger Mads Lustrup.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*