Nænsom restaurering værner om byens identitet

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

By & Havn ejer en del historiske bygninger. Her i blandt på Indiakaj, hvor man netop har istandsat den gamle post- og telegrafbygning. Det skriver By & Havn i et nyhedsbrev.

.
Gennem århundreder har København udviklet sig som en dynamisk by, der stadig bevarer sin unikke charme og karakter, og hos By & Havn er man stolte over at bidrage til denne arv ved at passe på de historiske bygninger og sikre, at de forbliver relevante og funktionelle i det moderne byliv.

Det gælder f.eks. den gamle post- og telegrafbygning på Indiakaj 2, der netop er blevet nænsomt restaureret tilbage til sin oprindelige stand.

Bygningen, der oprindeligt var indrettet med postekspedition i stueetagen og telegrafstation på 1. sal, er opført mellem 1916 og 1917 af Ingeniør C. Agerskov og repræsenterer en æra præget af vækst og innovation inden for post- og telekommunikationssektoren.

.

God investering

I By & Havn har Ejendomsporteføljechef Anette Ingerslev beskæftiget sig med selskabets ejendomme i snart 4 år, og hendes erfaring er, at restaurering absolut kan betale sig.

Hos By & Havn er det en målsætning at vores restaureringsprojekter skal resonere med både fortidens æstetik og fremtidens funktionalitet. Vi skal skabe rum, hvor historiens vingesus føles nærværende, samtidig med at de rummer potentiale for morgendagens københavnere. Det er Indiakaj 2 et godt bevis på”, siger ejendomsporteføljechef Anette Ingerslev, By & Havn.

Når By & Havn vælger at restaurere en historisk bygning som Indiakaj 2, er det også i forhold til at bruge almindelig sund fornuft.

Ved at genanvende eksisterende strukturer bevarer man ikke blot historiske bygningselementer, men mindsker også den energi, der bruges til fremstilling og transport af nye byggematerialer.

“Det er vores erfaring, at mange Københavnere værdsætter og værner om byens unikke identitet. Vi sørger derfor altid for, at vores lejere bliver involveret som en naturlig del af vores udviklingsstrategi, så de selv er med til at bidrage til og berige de historiske rammer, de bevæger sig i til dagligt”, siger Anette Ingerslev, By & Havn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*