Sankt Hans på BaneGaarden

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Traditionen tro samler Københavns grønne oase – BaneGaarden – gæster fra nær og fjern, når de tænder op i de store udendørs grill og inviterer til Sankt Hans aften søndag den 23. juni.

.
Aftenen på BaneGaarden betyder i følge en pressemeddelelse “en gennemført sommerlig oplevelse, hvor gæsterne vil nyde økologiske sommerklassikere direkte fra grillen, mens de sidder skulder ved skulder ved langborde på BaneGaardens flisbelagte gårdsplads”.
Videre hedder det: “Udendørshyggen kulminerer, når bålfadene tændes, lyskæderne glimter i aftensolen, og latter fylder BaneGaardens unikke, grønne rammer. Fra start til slut sørger en DJ for sprøde sommertoner, der sætter prikken over i’et”.
Når vi når Sankt Hans så er det blevet rosé sæson, men middagen er ikke kun for rosé-glade vennegrupper, men også for børnefamilier, der drømmer om snobrød over bål og plads til leg i de eventyrlige vildhaver omkring BaneGaarden.
.

Om BaneGaarden

BaneGaarden er – i følge dem selv – et gastronomisk knudepunkt mellem Sydhavnen og Vesterbro, som byder på økologiske madboder, gourmet surdejsbageri, Sommerrestaurant og ikke mindst kulturelle begivenheder med fællesskabet og gastronomien i fokus.
BaneGaarden er 10 minutters gåtur fra Enghave metro. Adressen er: Otto Busses Vej 45, Kbh SV.
Sankt Hans aften afholdes på Sankt Hans aften den 23 juni fra kl. 17.30

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*