Snart skyder Coco O. og PRISMA Fredagsrock 2024 i Tivoli i gang!

Coco O - Fredagsrock Tivoli
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når klokken slår 22.00 den 12. april, går årets Fredagsrocksæson officielt i gang, når Coco O. og PRISMA indtager scenen på Plænen til årets første koncert.

.

Koncerten med Coco O. og PRISMA-søstrene Sirid og Frida Møl Kristensen indvarsler en Fredagsrocksæson i Tivoli med en perlerække af store danske og internationale stjerner. Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne.

Coco O. blev internationalt anerkendt som den ene halvdel af Quadron, som hun har turneret verden rundt med. Foruden Coco O. kan Fredagsrock-gæsterne opleve PRISMA, der har danskerne med storm med hits som I Never Wanted To Meet You og Bangs samt deres EP Inside Out. Koncerten starter klokken 22.00.

.

En stribe af stjerner indtager Plænen i 2024

Coco O. og PRISMA udgør blot et par af de i alt 32 kunstnere og bands, der i løbet af 2024 spiller til Fredagsrock kl. 22.00.

Koncerten den 12. april markerer et af de mange højdepunkter i sæsonen, hvor man også kan opleve navne som Take That, Medina, Tim Christensen, Chaka Khan, Ida Lauerberg, Gobs samt den legendariske souldronning Diana Ross.

Den 19. april er det Jacob Dinesen, der står på scenen til årets anden Fredagsrock-koncert.

Der bliver sat punktum for Fredagsrock 2024 med Saveus, der indtager Plænen den 20. september.

 

Coco O. åbner Fredagsrock

“Jeg har fået æren af at åbne Fredagsrock-sæsonen. Det glæder jeg mig meget til. Der er noget magisk ved at spille i Tivoli. Mit band og jeg vil gøre vores bedste for at gøre det til en dejlig aften”, siger Coco O. En glæde andre kunstnere også deler.

Også over at skulle være på scenen samme aften.

”Vi skal spille til årets første Fredagsrock i Tivoli med Coco O. Det bliver så fedt”, siger Sirid Møl Kristensen fra PRISMA, der suppleres af Frida Møl Kristensen fra PRISMA:
”Vi glæder os helt sindssygt meget. Kom ind, og dans og syng i Tivoli med os.”

.

Talenter og forår

”Når Coco O. og PRISMA åbner årets første Fredagsrock den 12. april, er det som om, at talentet sammen med foråret springer ud i fuldt flor og fylder luften med varme og musikalsk glæde. Det bliver en aften, hvor musikken blomstrer, og håbet er, at alle bliver grebet af den helt særlige følelse, som kun live-musik kan give. Og så er sæsonen skudt i gang med et line-up af artister, der spænder fra internationale legender som Diana Ross til danske stjerner som Medina, Tim Christensensen, Pil, Thor Farlov, Hans Philip og Zar Paulo. Personligt glæder jeg mig til, at der nu de næste 24 fredage er 32 artister og bands, hvor det eneste der kræves, er at møde op og lade musikken gøre resten”, siger Marika Hakesberg, Chef for Musik & Underholdning i Tivoli.

.

Fredagsrock-programmet 2024

12. april Coco O. + PRISMA

19. april Jacob Dinesen

26. april Page Four + Mekdes

3. maj Zar Paulo + August Høyen

10. maj Gobs + Thor Farlov

17. maj Thomas Dybdahl + Beharie

24. maj Pil + Barselona

31. maj KrebsFalch

7. juni Mads Langer

14. juni Hans Philip

21. juni Rasmus Seebach

28. juni Take That

5. juli Carpark North

12. juli Chaka Khan

19. juli Folkeklubben

26. juli Tina Dickow

2. august Medina

9. august Diana Ross

16. august Chris Isaak

23. august Alex Vargas

30.august Tim Christensen

6. sep. Ida Laurberg + Danser Med Piger

13. sep. Faustix + Kato

20. sep. Saveus

Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*