Lokalavisen Havnefronten 22.-23. marts 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Klaus fra Teglholmen kunne ikke sidde passivt og kigge på, at krigen i Ukraine bare udviklede sig. Så han tog initiativ til – i samarbejde med andre frimurere – at organisere en indsamling til Ukraine. Normalt er han handymand i Sydhavnen med eget lille firma – men i et par uger gik al tid med projektet, der krævede tre biler at få afleveret.

Drømmer du om en nybygget almen bolig, så er der ifølge BL – Danmarks Almene Boliger, der er interesseorganisation, dårlige nyheder. For i København bliver der aflyst og udsat langt flere projekter end der bliver færdiggjort. Det bekymrer nogle af politikerne på rådhuset, som Havnefronten har talt med.

Så er helhedsplanen for Islands Brygge lagt i mølposen. Der var simpelthen ikke flertal på generalforsamlingen for at arbejde videre med projektet – kun en enkelt stemme skilte tilhængere og modstandere af projektet.

Så er der rigtig gang i alt omkring husbåde. By & Havn vil gerne have flere, lokal grundejerforening afviser ønsket, lokale problemer med tre husbåde er til gengæld blevet løst. Havnefronten har fire historier om husbåde i denne udgave.

Har du lyst til at kende historierne bag gadenavne på Christianshavn? Så kan en ny bog om 400 års historie på Christianshavn måske være en hjælp. Vi har læst med i bogen.

Og så fortsætter krigen i Ukraine desværre. Lokalavisen Havnefronten har givet Den danske Ukraine Komité en gratis helsides annonce, som vores lille bidrag. Man kan støtte dem via mobilepay 924084. Pengene går til det ukrainske forsvarsministeriums konto i den tyske nationalbank.

Avisen findes både online og som trykt udgave. Den husstandsomdeles langs havnen og findes i områdets cafeer, restauranter, supermarkeder, biblioteker mm. Du kan læse den lige herunder.

Lokalavisen Havnefronten 23 14 Marts 2022 Compressed (1)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*