BaneGaarden klar med økologisk madmarked i påsken

De gamle lader på BaneGaarden ligger bag Fisketorvet ved DSB byen. PR Foto.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter flere år med omfattende restaurering af de ni gamle trælader i Jernbanebyen og en kold og lang vinter, er BaneGaarden nu klar med et omfattende åbningsprogram og lancering af økologisk madmarked. Det skriver de i en pressemeddelelse.

.

Åbningsprogrammet byder på påskebanko, grillet lam på gårdspladsen til påskefest, DJ og happy hours, langbords-påskefrokoster, påskelopper og meget mere – alt sammen for at fejre foråret og ikke mindst, at sæsonen for BaneGaardens aktiviteter og madmarked for alvor er i gang, skriver selskabet bag i deres pressemeddelelse.

.

Økologisk madmarked skruer op for ambitionerne

På BaneGaardens madmarked er der – ifølge dem selv – skruet op for ambitionerne, når de forskellige boder åbner med økologisk gademad.

Her kan man smage på blandt andet sprøde, håndlavede arepas fra den sydamerikanske favoritbod PMY, bundsolid middelhavsmad fra Phago og den berømte vinder af Søernes Streetfood 2022 med merguez-pita.

.

Påskeprogram og forårsfest

Der er åbningsprogram alle dage i påsken med aktiviteter for store og små og dem midt i mellem. Her kan interesserede puste æg og drikke vin, være med til banko og bryg, besøge loppemarkedet eller smage økologisk lam fra grillen på gårdspladsen.

DJ’en er inviteret, og fadøllen flyder – hver dag mellem kl. 16-18 er der happy hours i samarbejde med BaneGaardens nye ølleverandør To Øl.

.

  • BaneGaardens adresse: Otto Busses Vej 45, Kbh SV (vejen starter lige ved udkørslen fra Fisketorvets parkering)
  • Madbodernes åbningstider: kl. 12-19 i påsken, 6. april – 10. april
  • Se hele åbningsprogrammet og find billetter her: https://fb.me/e/Gn9qRVoo
  • Læs mere om madboderne og se åbningstider efter påske: https://www.banegaarden.com/madboder

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*